28 Şubat 2017 Salı

Cildim Şımartılmaya Değer

Kendimize, bedenimize, cildimize bakmak hem sağlığımız için hem de moralimiz için çok önemlidir. Bu aynı zamanda bizim kendimize olan saygımızı da başkalarının bize olan saygısını da arttıran bir unsurdur. Kısacası kendimize baktığımızda kendimizi daha değerli ve mutlu hissetmemiz
kaçınılmazdır. Bakımın ilk sırasında ise dış görünüşümüzde oldukça önemli bir yere sahip olan cildimiz gelir. Cildimizin genç ve düzgün kalması için yaşam biçimimize dikkat etmek ve iç huzurumuzu korumak kadar doğru bir cilt bakımının etkisi de çok büyüktür.

Doğru bir cilt bakımının ilk adımı cildin derinlemesine temizlenmesidir. Gözler, hassas göz çevresine
özel göz makyaj temizleyicileri ile, yüz ve boyun ise cilt tipine uygun süt, jel ya da köpükle temizlendikten sonra sıra tonik uygulamasına gelir. Tonikten sonra cildin ihtiyacına göre serum ve ardından gündüz bakım kremi, yatmadan önce ise gece bakım kremi uygulanır. Göz çevresine ise göz bakım kremi uygulanır. Günlük bakımın yanı sıra haftalık arındırıcı peelingler ve bakım maskeleri de cildin tazelenip canlanmasını sağlar. Burada dikkat edilecek nokta seçilecek cilt bakım ürünlerinin cildin tipine ve ihtiyacına uygunluğudur. Ancak daha da önemlisi cildimizle temas edecek bu ürünlerin doğal, bitkisel içerikli ve güvenilir olmasıdır. Bu sebeple alanında kendini kanıtlamış deneyimli markaları tercih etmeliyiz. Cildimizle sürekli temas halindeki bu ürünlerin doğallığının sağlığımızla yakından ilgili olduğunu unutmamalıyız.

%100 bitkisel içerikli ürünleriyle 50 yıldır kendini kanıtlamış bir bitkisel kozmetik markası olan Yves Rocher’nin insana ve doğaya saygısıyla doğru bir tercih olduğu söylenebilir. Bu konuda bir karara varmak, hakkında bilgi edinmek isterseniz Yves Rocher’nin internet sitesine tıklayın ve yaklaşımlarını, felsefelerini, ürün detaylarını inceleyip çeşit ve renk zenginliğini görün.

Site, cilt bakım ürünleri kullanım kolaylığı sağlamak ve istenilen bilgilere rahatça ulaşabilmek için kategorilere ayrılmış. Böylece cilt tipine göre aradığınız ürünleri ya da yaşlanma karşıtı ürünleri çabucak bulabiliyorsunuz. İçeriklerini, kullanım şekillerini, etkilerini, fiyat bilgilerini ve fiyatları ile yaşıyorsunuz.