11 Eylül 2016 Pazar

Yatak Konusunda Hangi Markaya Güvenebilirim?

Size bu yazıda önemsiz gibi görünen, aslında günümüzün büyük bir bölümünü geçirdiğimiz yataklardan bahsedeceğim. Birçoğumuz yattığımız yatağın öneminin farkında değiliz. Bilinçli olanlar ise yatak konusunu pek önemsemiyor. Piyasada satılan birçok yatak çeşidi var. Bunlardan hangisine güvenebileceğimiz ise muallak. Herhangi bir ev eşyası alırken genelde bütçemize göre hareket ediyoruz. Ev için bir yığın dekoratif ürüne veya kişisel kıyafetlere para harcarken, sağlığımız için en önemli eşyalardan biri olan yataklar için gerekli parayı ayıramıyoruz.

Sırt, bel ve omuz gibi ağrılarla yıllardır yaşayan insanlar var. Yatağın ne kadar önemli bir eşya olduğunu onlar daha iyi bilirler. Yatak üreticileri birbirleriyle kıyasıya yarışırken, aralarından birkaçı işini hakkıyla yapıyor. Bir yatak aldığınızda, olumlu veya olumsuz sonuçlarını hemen anlamayabiliriz. Bir iki ay sonra uyku problemleri başladığında veya tam tersine ağrılarınız geçmeye başladığında yatağın kalitesi hemen anlaşılır.

Piyasada bulabileceğiniz en rahat yataklar Yatsan’da. Bu konuda hiç yanılmadığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Yatsan’dan zamanında kanepe biçiminde de kullanılan çok amaçlı bir yatak almıştım. Yıllardır kullanıyorum. Bel ve sırt ağrılarımın zamanla geçmeye başladığını görünce, yatağın zannettiğimden daha önemli bir şey olduğunu anladım. Sabahları dinlenmiş olarak güne başlayamıyorsam, gün boyu ağrılarla baş etmek zorunda kalıyorsam zaten yattığım yatağa verdiğim bütün paraya yazık olmuş demektir. İlk başta pahalı olduğunu söyledikleri için çekindiğim, incelediğimde ise o kadar da pahalı olmadığını gördüğüm Yatsan’ın yatakları verdiğiniz paranın tamamının karşılığını hakkıyla veriyor.

Çok amaçlı yatakları birçoğunuz duymuştur. Çok amaçlı yataklar, yerden kazanacağım diye rahat olmayan bir kanepede uyumayı tercih eden insanlar için benzersiz bir seçim. Yatsan’daki çok amaçlı
yataklardan Daybed Yavrulu Kanepe, sıradan bir kanepeye göre çok farklı özelliklere sahip. Özel yay sistemiyle üretilen bu kanepe, aldatıcı görünüme sahip olan birçok yaylı yataktan çok daha konforlu.

Ayrıca bu kanepeyi aldığınızda, yatak örtüsü ve yastık alma gibi bir zorunluluğunuz da kalmıyor.
Çünkü bu parçaları Yatsan toplu hâlde veriyor. Yatsan’da benim kullandığım Daybed Yavrulu Kanepe dışında birçok seçenek yer alıyor. Yaylı yataklar, visco yataklar veya lateks yatakların birbirinden farklı modelleri var. Rahat ve huzurlu bir uyku için Yatsan’dan istediğiniz yatağı alabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

söz sizin...