15 Mayıs 2016 Pazar

Sümeyye Erdoğan'ın Gelinliği

Dün evlenen evlenene.
Benim dünyadan haberim yok, her habere şok!

Siz şimdi beklersiniz bu haberin benim blogumda olmasını, diyerek yani sırf sizi düşündüğümden hemen bir yazı hazırlamaya koyuldum.
Aslında ödev yapmam lazım ama, sanırım düğünlerden bahsedip kafamı dağıtmalıyım önce.
:)

Sümeyye Erdoğan'ın evlendiği haberini duyunca, gelinliği merak ettim tabii evvela.
Ben görene kadar etrafta fotoğraf yoktu sonra her tarafta karşıma çıkmaya başladılar. Ama ben twitterda gördüm en önce ;)
Tamam paylaşıyorummm..
Görüntüler üzerine konuşalım değil mi ama?
Birincisi çok sadece, çok hoş bir makyajı var, yakın fotoğrafı kendimce nedenlerden ötürü kullanmadım, hafif bir pembelik yanaklarda, temiz bir makyaj.
Gelinlik de çok zarif, sade. 
Hatta etek kısmını çok beğendim, bakmayın siz burada böyle durduğuna, kim bilir düğün çekiminde ne hoş durmuştur.
Ama ya türban?

Ben, burada türbanlı gelinleri paylaşırken hep diyorum. Gerçekten eleştirmek kolay, türbanla istenilen sonuç çok zor. Bir şey güzelse herkeste. Herkeste olanı istemiyorsun farklı olsun istiyorsun ama beğenmiyorsun. Zor, yani cidden zor.
Ama Sümeyye sen de hiç zorlamamışsın ya :(

Emine Erdoğan'ın baş bağlama stili zaten çok eleştiriliyor, İnsanlar alışamadı gitti. Ben de sadece o yapacaksa sıkıntı yok gözüyle bakıyorum ama Sümeyye tutmuş annesinin baş bağlama stilini gelin başı yapmış. Dünden beri bakıyorum, bunu yapmayacaktın, diyorum. Normal bağlaması bile çok çok daha iyi dururdu, kanaatindeyim.

Esra'nın (Sümeyye'nin ablası)  da ne giydiğini göreydim iyiyi,
Gelinin kız kardeşi önemli tabii.
Esra demişken nostalji yapıp onun da gelinliğini koyalım mı buraya? Eminim görmeyenleriniz vardır. Esra'nın türbanı da ilginçti bana sorarsanız ama çok karizmatik biri Esra, güzel taşımıştı bence. 

Sıradaki gelin ve damada geçmeden sizin görüşlerinizi alayım?

14 yorum :

  1. Acıkçası ne gelinliğini ne de başörtü stilini begenmedim. Zarif sade ve şık olsun istiyorsa daha güzel bir model yaptırabilirdi. Artık gelin başörtüsü yapma da o kadar kötü değil tasarımcılar. Fevkalade işler yapıyorlar. Kendi tercihi ama ben daha güzel bir şey bekliyordum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baş olayı bitirdi beni, anlayamıyorum.

      Sil
  2. Bağlama tarzı kötü mü ya normal duruyor bana sade ve iyi geldi bizim burda türban üstüne 5 türban onun üstünede türbandan dalgalar , güller yapılıyor daa ;) Sümeyyenin gelinliğini beğendim ben gerçekten çok hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa teşekkür ederim ya, senin gözünden bakınca biraz daha yumuşadım ;)

      Sil
  3. Eteği gerçekten çok güzelmiş fakat başörtüsü vücuduna çok büyük olmuş, kafasını olduğundan büyük göstermiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nedense onlar bunu tercih etmiş, anlamak güç..

      Sil
  4. merhaba Seyhan :) dün neydi öyle yaa evlenen evlenene :) inşallah hepsi mutlu ve huzurlu bir evlilik sürer .. Ben Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini beğendim gayet şık ve sadeydi.Hatta göz önünde olan tesettürlü kişilerden bugüne kadar gördüğüm en sade gelindi diyebilirim.Nikah sonrası giydiği pembe abiye de gayet şıktı her ne kadar üstündeki pelerinin mevsim için kalın durduğunu düşünsem de beğendim.Baş örtüsü konusunda ben de senin gibi düşünüyorum.Hem gelinlikte hem pembe abiyede annesinin bağlama biçimini kullanmış.Gelinliğin duvaksız olması;şalın uçlarının arkaya doğru gelinliğin eteğine doğru salınması değişik hoş bir detaydı.Bone daha az görünse şal biraz daha önde olsa çok daha şık bir görüntü olabilirmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ipekk:)
      yorumunla güzellik katmışsın,
      ben o dediğin türban detayını görmedim biliyor musun ;)
      pembe kıyafetli baş bağlama tercihi de aynıymış demek onlar bu bağlama stilini seviyor, inanamıyorum ama gerçek :)

      Sil
  5. Bu haberleri görünce tabiyki bir seyhanımın bloguna bakayım dedim ve bingo :) Söylediklerine bir denden de ben koyarken kayınvalideyi emineciğimin arka plana atışına dikkat çekerim asdasjda :D
    Diğer düğün yorumlarını ve görsellerini bekliyorum ben şahsen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama ya üff..
      ben tahmin edilebilir olmak istemiyorum :)

      Sil
  6. Ben eteğiyle gelinliğin gövdesi arasındaki ton farkına takıldım. Ayrıca senin kadar nazik olamayacağım; o etek ne kadar korkunç görünüyor! Sanki kartonu bir iple büzüp üstüne tutturmuşlar gibi:/ Bizimla değilsin Sümeyye 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok be cidden ben giyseydim o eteği begenirdin bak, ama ben de kendi düğünümde değil başkasının düğününde giymeyi tercih ederdim :P

      Sil
  7. valla ne yalan soyliiim benimki daha guzeldi kdnsadkjkjdn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ne kadan da mutevazı bir gelinnn :)))
      ;)

      Sil

söz sizin...