20 Temmuz 2014 Pazar

Acı Söyler Zeytin Ağacı {Kitap Tanıtım}

Eser Adı: Acı Söyler Zeytin Ağacı

Yazar: Can Karabulut

Yayınevi: Cinius Yayınları

Türü: Öykü

Editör: Zeynep Aytekin

Sayfa Sayısı: 97

Çıkış Tarihi: Temmuz 2014

Can Karabulut’un ilk kitabı “Acı Söyler Zeytin Ağacı”, 34 kısa bölümden oluşuyor. Her bir bölümde; aşk, özlem, tutku, hayalkırıklığı, hasret gibi duygular, yazarın kendine has şiirsel anlatımıyla hayat bularak okuyucuyla buluşuyor.

Eserinde sade bir dili benimseyen Karabulut, şiir sanatına duyduğu hayranlıktan dolayı, bazı bölümlerde kendine ait dizeleri de okuyucularıyla paylaşmıştır.

“Okurlarım, satırlarımda kendilerinden bir şeyler bulabiliyorlarsa eğer, hedefime ulaşmışımdır” diyen yazar; yazdıklarıyla, okurlarının hem yalnızlıklarını hem de mutluluklarını paylaşmayı hedeflediğini belirtiyor.

Aşk’a ve aşkına sadık bir adamın yeniden kavuşamayacağını bildiği bir kadına olan tutku dolu sevgisini, acılarını, hatıralarını, kalp kırıklıklarını sade ve kısa yazılarla dile getiren bir kitaptır Acı Söyler Zeytin Ağacı.

“On üç yaşına kadar hiç deniz görmemiş bir çocuğun, Kız Kulesi’nden Boğaz’ın güzelliğini büyülenerek seyretmesi gibi, seyrederdim seni saatlerce! Ve o çocuk, bir daha büyülenmeyecektir deniz gördüğünde. Ama içimdeki çocuk, her sabah tekrar tekrar büyülenirdi seni seyrederken uykunda...”